fbpx

SOŠ pedagogická sv. Mária Goretti a Stredná zdravotnícka škola sv. Františka z Assissi Čadca

Show your talent po prvýkrát uskutoční aj na našej škole! Máš preto jedinečnú šancu stať sa súčasťou tohto skvelého programu. Objavíš svoj talent, získaš svojho mentora, zrealizuješ tímový projekt a získať skúsenosti, ktoré sú na nezaplatenie.

Kedy sa uskutoční úvodné víkendové školenie?

V termíne 11. – 13. október 2019 v Oščadnici.. Účasť na tejto víkendovke je podmienkou pre účasť v programe.

 

Pre koho je program určený?

Pre študentov 1. a 2. ročníka. Ale pozor, spomedzi všetkých záujemcov získajú túto príležitosť len 16-ti žiaci.

Do kedy je potrebné sa prihlásiť?

Deadline na prihlášky je 22. september. Do vtedy je potrebné vyplniť prihlášku, ktorú nájdete tu.

 

Ako budem vedieť, či ste ma vybrali?

Po uzavretí prihlasovania ti následne pošleme mail, v ktorom sa dozvieš či si postúpili do druhého výberového kola. To bude pozostávať z osobného pohovoru, aby sme ťa spoznali a zistili či sa hodíš do nášho programu. Následne ti mailom finálne potvrdíme či si sa dostal do Show your talent.

Koľko je účastnícky poplatok?

29€ na celý program. Skutočná hodnota programu je však oveľa väčšia, predstavuje až 250€ na jedného študenta. Tú však platiť vďaka našim sponzorom platiť nemusíš. Za svojich 29€ získaš 2 víkendové školenia, 4 workshopy, záverečnú konferenciu aj grant na váš projekt.

Mentori

Predstavujeme ti ľudí, ktorí ti pomôžu na ceste osobného rozvoja

Mário Zafka

Mário Zafka

grafický dizajnér

Som študent médií a marketingu na ŽU, mám vychodené katolícke gymnázium v Rajci a konzervatórium (operný spev) v Žiline. Popri škole pracujem ako grafický dizajnér v troch spoločnostiach. Slúžim v kapele HopeRise, hrávam na klavír spolu so saxofonistom v reštauráciách, skladám hudbu a vo voľnom čase robím beaty. Milujem Taliansku kuchyňu a emoji už od zlatého roku ‘95.

Martina Zafková

Martina Zafková

Učiteľka a speváčka

Vždy som chcela robiť niečo, čo má zmysel a teraz učím deti na prvom stupni na základnej škole. Mám skúsenosť s inovatívnymi metódami – písmo Comenia Script, metóda M. Hejného. Spievala som s kapelou HopeRise chvály v Rajci. Viedla som stretko spoločenstva.

Jozef Mičieta

Jozef Mičieta

Lektor a konzultant

Profesne pracujem v strojárenskom odvetví. Ako dobrovoľník sa zameriavam hlavne na mladých ľudí a na tých, ktorí s nimi pracujú. Som zanietený pracovať v oblasti osobného rozvoja, vedenia a koučovania. Preto pôsobím niekoľko rokov ako lektor, tréner, konzultant a animátor pre mládež.

Peter Martinek

Peter Martinek

manažér vzdelávania Červený Kríž

Volám sa Peter Martinek, pracujem v Slovenskom Červenom kríži ako predseda a manažér vzdelávania. Okrem toho študujem urgentnú zdravotnú starostlivosť v Prahe. Pracujem s deťmi, mladými, dospelými i seniormi, venujem sa prvej pomoci, krízovej intervencii a lektorstvu. Vo voľnom čase behávam a plávam.
Anna Kalinková

Anna Kalinková

Som z Turca, študovala som cestovný ruch, mám rada Slovensko a chcela by som navštíviť Nórsko, vidieť polarnu žiaru a tiež si prejsť niektoré nórske alebo rakúske ferraty. Milujem Pána Boha, potom jazdu na korčuliach, tanec, hudbu, čaj, kávu a čokoládu. Rada pomáham ľuďom vystúpiť z komfortnej zóny a objavovať nové veci a staré veci novým spôsobom.

Dávid Jopčík

Dávid Jopčík

Študoval na fakulte chemickej a potravinarskej technológie STU Bratislava. Pracuje vo firme INA Kysuce, venuje sa hudbe a vedie chvály.  

Beáta Holienčíková

Beáta Holienčíková

Študujem špeciálnu pedagogiku na UK v BA. Som priateľská, komunikatívna, trpezlivá, veselá osoba, ktorá rada spoznáva, objavuje a zažíva nové dobrodružstvá.
Toto leto som strávila na krásnom gréckom ostrove Korfu, kde som pracovala ako animátorka. Milujem tanec, spev, športy, cestovanie, pečenie a trávenie voľného času s priateľmi.
Jana Mikovčáková

Jana Mikovčáková

Učiteľka dejepisu

Som Janka, pochádzam z Korne, momentálne bývam a pracujem v Žiline na ZŠ ako učiteľka dejepisu, náboženstva a občianskej. Okrem vzdelania a rozvíjania potenciálu deti a mladých, sa venujem aktívne hadmade tvorbe šperkov. Baví má turistika, cestovanie a čas strávený s priateľmi a rodinou. Moja obľúbená veta je: ‘’hlavne sa toho neboj.’’ 

Ivana Matyšáková

Ivana Matyšáková

Volám sa Ivka. Študovala som na Obchodnej akadémii v Čadci, potom Železničnú dopravu na Žilinskej Univerzite v Žiline. Rada trávim čas maľovaním, čítaním a spoznávaním slovenských hradov. Tiež mám rada zvieratká a prírodu.

Patrícia Jakubcová

Patrícia Jakubcová

Študujem pedagogiku na Trnavskej univerzite, pochádzam z Považskej Bystrice. Za najkrajšie miesto na svete považujem hory. Ak ma niekedy stretnete, pravdepodobne budem so svojím psom. Rada sa vyjadrujem hudbou, s mojimi kamarátmi sa venujem worshipovej hudbe. Páči sa mi život v úprimnosti a pravde.
Eva Bieliková

Eva Bieliková

Ja som Eva. Mám 21. rokov a už tretí rok študujem dizajn na VŠ vo Zvolene. Som veselý typ človeka a rada trávim čas s ľuďmi a tiež rada cestujem. Milujem umenie, čas na dobrú kávu a zaujímavú knihu. Vo voľnom čase veľa tvorím a športujem. A mám svoj špecifický vkus. Na všetko.

Organizátori projektu na tvojej škole

Lukáš Hrošovský

Lukáš Hrošovský

koordinátor Show your talent v Čadci

Hneď po škole sa stal trénerom medzinárodných školení, založil vlastnú mládežnícku organizáciu SYTEV a koordinoval dva ročníky Hug Day. Tento rok má v programe Show your talent na starosti vedenie tímu.

Renáta Kasmanová

Renáta Kasmanová

garant školy

Je riaditeľkou SOŠ pedagogickej sv. Mária Goretti a Strednej zdravotníckej školy sv. Františka z Assissi Čadca. A lauretánkou Ceny Antona Neuwirtha, ktorú získala v kategórii Organizácia.V programe Show your talent je garantom školy

Jana Cechová

Jana Cechová

koordinátor učiteľov

Vyštudovala Prírodovedeckú fakultu Univerzity Komentského v Bratislave. Je učiteľkou biológie a environmentálnou koordinatorkou na škole.
V Show your talent má na starosti aktívne zapojenie učiteľov.
Katarína Tabačková

Katarína Tabačková

Členka realizačného tímu

Volám sa Katka a študujem na SOŠ pedagogickej. Som priateľská a sebavedomá, idem si za svojím. Veľmi rada spoznávam nových ľudí z čoho neskôr vznikajú krásne priateľstvá. Rada čelím novým výzvam a zatiaľ som nič z toho neoľutovala. 
Gabriela Kramarčíková

Gabriela Kramarčíková

Líderka študentov

Gabika (Gabča) študuje sa SOŠ pedagogickej v Čadci. Má rada zábavu a tancovanie. Je priateľský a energický človek, rada sa púšťa niečoho nového. V programe Show your talent bude mať na starosti koordináciu zapojených študentov na škole. 

Andrea Iglarčíková

Andrea Iglarčíková

Členka realizačného tímu

Je študentkou tretieho ročníka SOŠ pedagogickej v Čadci. Baví ju práca s deťmi. Vo svojom voľnom čase sa venuje folklóru a priateľom.

Dominika Dolejší

Dominika Dolejší

Členka realizačného tímu

Som študentka na Pedagogickej škole v Čadci. Som spoločenská a rada pracujem s ľudmi. Som priateľská a mojou túžbou v živote je pomáhať ľuďom.

Stanislav Makušík

Stanislav Makušík

Člen realizačného tímu

Som študentom na strednej škole a venujem sa fotografií / videu. Rád tvorím, skúšam a objavujem nové veci, ktoré ma buď posunú ďalej alebo poučia. Som zástanca toho, že aj malý človek môže dosiahnuť veľké veci, preto pracujem na svojich snoch.

Ak ťa zaujíma, kto stojí za celým projektom, dozvieš sa to tu – realizátori projektu

Blog

Potrebujeme vašu pomoc

Potrebujeme vašu pomoc

Hľadáme 100 ľudí s dobrým a ochotným srdcom, ktorí by nám pomohli meniť školstvo a vzdelávanie na Slovensku. Ste jedným z nich? Pozrite sa ako nás môžete podporiť... Pred dvomi rokmi sme snívali o tom, že vytvoríme rozvojový program, ktorý pomôže mladým...

Pozrite sa ako vyzerajú naše workshopy

Pozrite sa ako vyzerajú naše workshopy

Víkendovým školením naše dobrodružstvo nekončí. Smiech, kopa nápadov, tímová práca ale aj kreativita pokračuje. Kým ostatní spolužiaci sedia na hodinách, my počas vyučovania tvoríme na workshopoch naše projekty.

Fotografie z príprav

Partneri projektu na tvojej škole

Organizácie, vďaka ktorým sa tento projekt na tvojej škole uskutoční

SYTEV

SYTEV

sytev.sk

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR

SOŠ pedagogická sv. Mária Goretti

SOŠ pedagogická sv. Mária Goretti

IUVENTA

IUVENTA

SZŠ sv. Františka z Asissi

SZŠ sv. Františka z Asissi

Žilinský samosprávny kraj

Žilinský samosprávny kraj

Podujatie pod záštitou predsedníčky Žilinského samosprávneho kraja Eriky Jurinovej.

Partneri

Organizácie, ktoré podporujú tento projekt

SLÁVIK & STELL

SLÁVIK & STELL

Forbes

Forbes

Martinus

Martinus

Wocabee

Wocabee

Pin It on Pinterest