fbpx

,,Čo by na to povedia ľudia?“ Táto veta zabila viac snov ako čokoľvek iné na svete. Poď sa preto pozrieť, čo ťa čaká v našom programe a prestaň na chvíľu riešiť to, čo si o tebe pomyslia spolužiaci, ak by si sa prihlásil…

Máme totižto pre teba 5 dôvodov, pre ktoré sa oplatí byť súčasťou Show your talent. Tu sú.

#1 Získaš svojho mentora

V našom rozvojovom programe máš jedinečnú príležitosť spoznať a získať svojho mentora. Kto to mentor je? Mladý človek rovnako ako ty, ktorý začal na sebe pracovať už počas SŠ, chytil sa príležitostí a dnes má kopec skúseností s ktorými sa s tebou môže podeliť. Poradí ti ako prekonať prekážky na ceste k úspechu.

#2 Môžeš spraviť na škole to, čo ti chýba

Ak máš pocit, že ti v škole niečo chýba alebo sa ti niečo nepáči, v našom programe máš šancu zmeniť to. A to prostredníctvom tímového projektu, ktorý môžeš vymyslieť a zrealizovať so svojimi spolužiakmi. Či už to bude súťaž v konštruovaní automobilov, koncert, tanečný workshop, výstava fotografií alebo návšteva detského domovu či exkurzia v ŽSR.

#3 Koniec nudy

Vďaka nášmu programu sa nebudeš v škole nudiť a bude ťa oveľa viac baviť. To si nevymýšľame, to ti potvrdí Majo, Naty či ďalší aktívni študenti. Už nebudeš chodiť do školy len preto, že musíš. Už nebudeš čakať, kedy konečne zazvoní. Pretože budeš mať počas vyučovania zaujímavé workshopy.

#4 Nemusíš za to nič platiť

Predstav si, že stráviš dva úžasné víkendy v 3-hviezdičkovom Hoteli Zerrenpach a nebudeš za to musieť nič platiť. Počas týchto víkendových školení na teba čaká veľa dobrodružstva a tímových úloh. Naučíš sa komunikovať, tvoriť a plánovať, pracovať v tíme či vedieť zvládnuť stres.

#5 Zvýš svoje šance na úspech

Ak úspešne absolvuješ náš program, získaš certifikát, ktorí bude potvrdením o tom, že máš viac skúseností ako tvoji spolužiaci. Vďaka nemu sa odlíšiš od ostatných a zvýšiš svoje šance vo svojej budúcej práci.

Tak čo, ideš do toho? Viac ako polovica miest v našom programe je už obsadená. Nezmeškaj preto túto príležitosť. Prihlás sa na: https://www.showyourtalent.sk/#prihlaska

Pin It on Pinterest