fbpx

Sme radi, že sme sa zapojili do projektu Show your talent. Spoznali sme veľa úžasných, milých a šikovných ľudí a zistili sme niečo viac aj o sebe. Takisto nás veľmi bavili aj aktivity, ktoré sme mali na víkendovke, bolo nám tam naozaj dobre. 

Počas aktivít, ktoré boli zamerané na tímovú prácu, ako napríklad challenge, mission impossible, kde si účastníci kurzu museli v tímoch rozdeliť role tak, aby všetko stihli do stanoveného času, sme zistili, aká je dôležitá tímová práca a rozdelenie úloh v tíme, čo bolo taktiež súčasťou teórie v neformálnom vzdelávaní. 

Veľmi sa nám všetkým páčila aktivita, v ktorej sme so zaviazanými očami mali vytvoriť štvorec pomocou lana. Bolo to náročné, no spoločnými silami sme to zvládli a nakoniec aj vytvorili rekord. Okrem tímovej práce sme mali aj aktivity na hlbšie spoznávanie samých seba, ako napríklad večerné rozhovory, ktoré boli veľmi zaujímavé a obohacujuce. Naši učitelia sa do všetkého spolu s nami zapájali a pomáhali nám s niektorými úlohami. Všetci žiaci s nadšením počúvali zaujímavý výklad našich lektorov a zapájali sa do konverzácii o rôznych témach. Naozaj sme všetci tvorili jeden veľký kolektív, v ktorom sme boli všetci spokojní a zabávali sme sa či už na aktivitách alebo aj vo voľnom čase. 

Na koniec pobytu sme sa rozdelili do tímov, v ktorých budeme realizovať náš spoločne vytorený projekt, na čo sa všetci tešíme. Myslíme si, že všetci sú v tíme spokojní a že si všetci rozumieme. Ďakujeme za túto príležitosť a dúfame, že aj naďalej počas tohto roka sa toho ešte veľa naučíme o komunikácií, realizovaní projektov, ale aj o tímovej práci, ktorá je veľmi dôležitá aj v budúcnosti. Tešíme sa na ďalšie spoločne strávené dni a na stretnutia s mentormi.


Autor blogu: Veronika Maťuchová a Eva Dupejová

„Program sa realizuje s finančnou podporou Rozvojovej agentúry BBSK a Banskobystrického samosprávneho kraja“

Pin It on Pinterest