fbpx

Len utorok sme vám predstavili náš program a už je koniec prihlasovania? Áno, dobrá príležitosť dlho čakať nebude. Dobrou správou je, že nám už prišlo niekoľko výborne napísaných prihlášok, zostávajú preto voľné už len posledné miesta.

Na Gymnáziu v Dubnici nad Váhom sa môžu do nášho programu hlásiť len študenti tretieho ročníka. Show your talent sa pre vás stáva náhradou ročníkového projektu, ktorý takto nebudete musieť realizovať.

Čo všetko na vás čaká v Show your talent? Máte možnosť získať svojho mentora, napríklad Danielu Gáborovú z marketingovej agentúry, Mariána Osúcha, konateľa firmy Marpex, hovorkyňu mesta Dubnica/Váhom Veroniku Rezákovú či riaditeľku JA Slovakia, Evu Vargovu. Celý zoznam mentorov nájdete tu.

Okrem toho zažijete dve skvelé víkendovky, štyri praktické workshopy, budete mať možnosť zrealizovať svoj tímový projekt a odprezentovať ho firmám na slávnostnej konferencii.

Ako to vyzeralo na našej záverečnej konferencii môžete vidieť tu:

Za toto vynaložené úsilie získate dobrý pocit, nezabudnuteľné zážitky a aby sme nezabudli – aj certifikát, ktorý vám môže pomôcť dostať sa na vysokú školu či do dobrého zamestnania.

Ako hodnotia náš program minuloroční absolventi?

Vďaka Show your talent viem čo chcem robiť v budúcnosti a viem čím chcem byť. 

Lukáš Slatinský

Program mi dal veľa do podnikateľského života. Postupne som sa rozvíjal v tom ako si spraviť marketing a zháňať sponzorov. Vďaka SYT som spustil kurzy pre začínajúcich jazdcov na motorke, zohnal som inštruktora, ktorý je na Slovensku TOP 1 a všetko to dopadlo úspešne.

Vlado Bajo

A čo si o našom programe myslí zakladateľ Martinusu Michal Meško?

„Myslím si, že nikdy nie je príliš skoro začať na sebe makať. Preto sa mi veľmi páči program Show your talent, ktorý v tom mladým ľuďom pomáha a inšpiruje ich. Držím všetkým palce!„

Michal Meško

Na prihlásenie máte už menej než 24-hodín!

V programe Show your talent máme posledné voľné miesta. Preto neváhajte a vyplňte našu prihlášku, ktorú nájdete tu. Deadline na prihlásenie je piatok 6.9. 23:59. Tak teda poďte do toho!

Ak by ste mali na nás akékoľvek otázky, pýtajte sa na našom Instagrame @showyourtalentsk

Pin It on Pinterest