fbpx

Hľadáme 100 ľudí s dobrým a ochotným srdcom, ktorí by nám pomohli meniť školstvo a vzdelávanie na Slovensku. Ste jedným z nich? Pozrite sa ako nás môžete podporiť…

Pred dvomi rokmi sme snívali o tom, že vytvoríme rozvojový program, ktorý pomôže mladým ľuďom objaviť svoj talent a zlepšiť ich uplatnenie na trhu práce. Túžili sme priniesť neformálne vzdelávanie späť do škôl.

Meníme konkrétne príbehy mladých ľudí aj učiteľov

A dnes sa tešíme z výsledkov, ktoré sa nám za tento čas podarili. Náš program Show your talent aktuálne prebieha na 4 školách v 3 krajoch. Intenzívne je doňho zapojených 64 študentov a 16 učiteľov.

Spolu sa na našich vzdelávacích aktivitách za uplynulé dva roky zúčastnilo cez 870 stredoškolákov a 75 pedagógov. Získali sme ocenenie STOPA za TOP projekt roka a Nadácia Pontis nás zaradila medzi TOP 15 najinovatívnejších vzdelávacích projektov na Slovensku.

Program Show your talent však nedokážeme zrealizovať bez vašej pomoci. Investovali sme doňho mnžstvo času a úsilia, pretože veríme jeho vízii, na to, aby sa uskutočnil však potrebujeme vašu finančnú podporu.

Ako nás môžete podporiť?

Hľadáme 100 ľudí s dobrým a ochotným srdcom, ktorí by nám pomohli meniť školstvo a vzdelávanie na Slovensku.

Môžete nás podporiť sumou 10, 25, 50 alebo 100€.

Vašu podporu nám môžete poslať na toto číslo účtu:

SK41 0900 0000 0051 5323 8725

Do poznámky pri platbe, prosím uveďte: vaše meno, priezvisko a mailovú adresu.

Ďakujeme! ❤️

Každý z vás, kto nám prispeje aspoň sumou 10€ získa foto pohľadnicu s našimi študentmi učiteľmi, tí z vás ktorí nás podporia vyššou čiastkou, získajú aj niektorý z ďalších benefitov, ktoré nájdete tu.

Pin It on Pinterest