fbpx

V pondelok sme oficiálne odštartovali prihlasovanie do II. ročníka nášho rozvojového programu Show your talent! S tým sa spája aj séria workshopov, ktorú ste s nami tento týždeň mohli zažiť.

Veľkou novinkou II. ročníka je skutočnosť, že náš program neotvárame len na jednej škole, ale rovno na troch! Na SPŠ dopravnej vo Zvolene, na dubnickom Gymnáziu a SOŠ pedagogickej sv. Mária Goretti a SZŠ sv. Františka z Assisi v Čadci.

Úvodné workshopy v Čadci

Preto sme tento týždeň začali s workshopmi, ktoré boli akými ochutnávkami toho, čo môžete zažiť v našom programe. V Dubnici sme sa stretli s tretiakmi a v Čadci zas s prvým a druhým ročníkom.

Prihlasovať do programu sa môžete na tomto linku, za každú školu však vyberáme len 16 študentov. Preto si dajte záležať na vašej prihláške a vašej motivácii.

Veľké odhalenie čakalo aj na našich mentorov, ktorých je dokopy na troch školách viac ako 30. Sú to skutočné osobnosti, ktoré vás môžu inšpirovať a odovzdať vám svoje skúsenosti.

Za všetkých vypichnem Michala Osúcha, ktorý pracuje vo Švajčiarsku, Evu Vargovú, ktorá vedie program Junior Achievment Slovakia, Mária Zafku z kapely HopeRise, krajského predsedu Červeného kríža Petra Martineka, marketingového riaditeľa Projektu Godzone Ivana Petra či vloggera Martina Ondruša.

Stretnutie s časťou našich mentorov

Ďalšie novinky vám budeme odhaľovať postupne, ak chcete vidieť zákulisie nášho programu ako prví, určite nám dajte svoj follow na Instagrame @showyourtalentsk.

Tešíme sa na vás!

Pin It on Pinterest