fbpx

Dnes vám prinášame blog o pocitoch, emóciách a skúsenostiach zo záverečnej konferencie. Ľudovo povedané, vyspovedali sme Adrianu Luptákovú, prváčku na SPŠ Dopravnej vo Zvolene, ktorá so svojím tímom dokázala zo starej učebne vytvoriť posilňovňu pre celú školu.

  • Ako si sa cítila pred začatím záverečnej konferencie?

Vo chvíli, keď som si začala uvedomovať, kde sa nachádzam a že všetko to úsilie ktoré som do toho vkladala s mojím tímom  teraz ukážeme všetkým a budú môcť vidieť čo sme vytvorili,  mala som  pocit, že nič neviem,  neviem čo mám povedať,  neviem čo tam ja robím. Postupne som si začala uvedomovať, že idem prezentovať náš tvrdo odmakaný projekt a  nemám sa čoho báť. Stále som si opakovala ,, je to len v hlave“. Keď som už bola naladená na tú správnu vlnu tak prišiel problém, ktorý bol veľmi kľúčový. Nešla nám spustiť prezentácia, ktorú sme mali pripravenú. Vtedy som si povedala, že toto sa nemohlo stať, ale brala som to tak, že sa to určite vyrieši a aj tak to bolo nakoniec, s  tímom sme dali dokopy prezentáciu a všetko bolo tak, ako predtým .

  • Aký bol pocit stáť pred kamerami?

Keď som vstúpila do štúdia a zbadala viac ako dve kamery, tak som na sekundu zamrzla, čakala som  jednu kameru a fotografa, ale myslím, že to bolo jednoduchšie ako stáť pred stovkami ľudí. Môžem povedať, že aj  stres a strach bol menší.  Ešte nikdy som nestála pred toľkými objektívmi, ale bola to skvelá a nezabudnuteľná skúsenosť.

  • Ako podľa teba dopadla konferencia?

Ja som po skončení bola strašne šťastná, neviem to ani opísať slovami. Bola som zaplavená endorfínmi.  Celá konferencia dopadla na výbornú. Videla som ľudí okolo mňa, ktorí boli tiež šťastní a spokojní. Tak isto aj organizácia a všetci hostia a ľudia, ktori boli toho súčasťou boli tak pozitívne naladený, že to dodávalo celému dňu krajší nádych.

  • Čo by si odporučila budúcim účastníkom na záverečnej konferencii ?

Celý čas, ktorý sa budete na záverečnú konferenciu pripravovať sa hlavne nebojte a nemajte strach. 
A za ten pocit, keď si uvedomíte čo ste vlastne dosiahli – stojí to zato. Stojí to za ten čas, ktorý ste venovali svojmu projektu. Ďalšou motiváciou je, že sa v živote posúvate dopredu. Určite vám to otvorí oči natoľko, aby ste vedeli čo ďalej . Verte mi že po záverečnej konferencii neostane stáť na mieste.

Autorka blogu: Adriana Luptáková

Celý záznam konferencie si môžete pozrieť tu: https://www.youtube.com/watch?v=niXSeXA-7ik

„Program sa realizuje s finančnou podporou Rozvojovej agentúry BBSK a Banskobystrického samosprávneho kraja“

Pin It on Pinterest