fbpx

Objavil/a si svoje dary a talenty, ale čo ďalej? Si našim absolventom/absolventkou? Hej? Ponúkame ti  jedinečnú možnosť stáže, vďaka ktorej sa môžeš presadiť vo firme plnej mladých ľudí, ktorá si za päť rokov prešla mnohými úspechmi a neustále sa posúva ďalej.

Chalani z madebythe: vedeli, že im život môže ponúknuť viac a práve preto začali tvoriť produkty, ktoré ľuďom pomáhajú lepšie manažovať čas či objaviť ich potenciál. Okrem toho jedným z najväčších úspechov je projekt výstavby a renovácie útulní, na ktorý sa im podarilo vyzbierať až 60 000 €, z toho 24 000€ za pár hodín. Potrebuješ zohnať peniaze na  nejaký projekt, pripraviť skvelý marketing alebo vedieť, ako riadiť firmu? Tu sa to určite naučíš!

„A o čo sa jedná?“

Ide o krátku dvoj týždňovú stáž v rozsahu dvoch hodín denne, čo je dokopy 20 hodín za dva týždne.

„Čím si prejdem?“

Za dva týždne dostaneš možnosť pochopiť, ako fungujú veci vo firme. Tiež môžeš pomôcť s jednoduchými úlohami pre nasledovné oblasti, ktoré ťa môžu posunúť vpred:

  • Riadenie firmy
  • Marketing
  • Tvorba obsahu
  • Sociálne siete
  • B2B predaj
  • Dizajn
  • Zákaznícka podpora

Je to v pohode. Na začiatok ti zamestnanci predstavia, čo robia v každej z vymenovaných oblastí. Následne dostaneš možnosť vybrať si dve oblasti, ktoré ťa zaujímajú. 

Jednou z prvých úloh bude napísať chalanom krátky motivačný list, prečo majú vybrať práve Teba z pomedzi uchádzačov. Chceš sa posunúť? Chceš makať na sebe i po skončení nášho programu?  A na koniec stáže dostaneš spätnú väzbu ako by si obstál/a, v prípade, že by si bol zamestnancom.

Dobrou správou na záver je, že v prípade obojstranného záujmu je tu pre teba možnosť pokračovať ďalej.

Napíš nám na: ahoj@showyourtalent.sk, do predmetu napíš „stáž madebythe:“, do správy: meno a priezvisko, na ktorej škole si absolvoval náš program, vek a krátky motivačný list a my ti poskytneme ďalšie informácie, ako ďalej.

Good luck!

Pin It on Pinterest