fbpx

Máme za sebou druhú víkendovku Strednej priemyselnej školy Jozefa Murgaša. Aké boli pocity  študentov a čo všetko robili počas víkendovky? Pohľad na celé školenie vám prináša Andrej Mackov.

Po mesiacoch dištančného vzdelávania, počas ktorých sme komunikovali len prostredníctvom videohovorov alebo správ, sme sa konečne mohli stretnúť aj osobne. Tak ako to bolo po prvýkrát, aj teraz sme sa veľmi tešili jeden na druhého, na hotelové raňajky a v neposlednom rade samozrejme aj na program a nové informácie. Naša víkendovka bola naozaj uvoľnená.
Po takej dlhej dobe bolo totiž ťažké udržať všetky emócie „na uzde“. Opäť sme sa dobre zabavili, porozprávali, zasmiali.

Táto víkendovka mala dva hlavné ciele. Tým prvým bolo pripraviť nás na druhú polovicu našej cesty od prvotného nápadu k jeho úspešnému zrealizovaniu a prezentácií. Za sebou máme už niekoľko krokov, menších aj väčších, ktoré nás dostali do fázy, v ktorej sme teraz. Všetko začalo prvou víkendovkou, ktorá bola  našim odrazovým mostíkom do niečoho nového. Veríme, že sme sa odrazili úspešne, a preto sme mohli uplynulý víkend spokojne povedať, že naše projekty sú v plnom prúde a usilovne pracujeme na tom, aby sme ich dotiahli až do vytúženého konca.

Začali sme teda precvičovať naše schopnosti odprezentovať svoj projekt. Každý tím mal oboznámiť ostatných so svojím projektom, s jeho hlavným cieľom, svojou prácou a s očakávaným výsledkom. Pred tým sme sa samozrejme poctivo pripravovali a dostali cenné rady od Jarky a Lukáša. Bol to ďalší talent, ktorý sme v sebe mohli odhaliť.

Druhým hlavným cieľom víkendovky bolo odmeniť nás za našu prácu. Ako? Mnohými zábavnými aktivitami, voľným časom, ale aj darčekmi z „rulety života“. Ruleta života je aktivita zameraná na príbehy, zábavu a zapmätanie.
Odmenou nám bola samozrejme aj už spomenutá uvoľnená atmosféra, ktorá nám Murgašákom veľmi vyhovuje. Bol to jednoducho nezabudnuteľný  víkend, ktorý bol lepší, ako naše očakávania!

Autor blogu: Andrej Mackov

Prihlasovanie do nových ročníkov vo Zvolene, v Žiline a Tisovci nájdeš tu: https://showyourtalent.sk/prihlaska/

Víkendové školenie bolo spoluorganizované s pomocou BBSK a Rozvojovou agentúrou BBSK.

Pin It on Pinterest