fbpx

Na našej SOŠ-ke sa od septembra realizuje rozvojový program Show your talent. Do programu som sa prihlásila v záujme sa niečo nové naučiť a vyskúšať. Po výberovom konaní som bola nadšená, že si ma vybrali a budem môcť byť súčasťou. A aké to bolo ?

Pandémia nám síce nepriala. Čiže školenia sa konali online cez aplikáciu Zoom. Nikdy by som ani len nepomyslela, že online školenia môžu byť také náučné a zábavné. Školenia mi dopomohli k odosobneniu sa a zároveň ma inšpirovali k návrhom na projekt. Každý účastník dostal svojho mentora, ktorého si vybral na základe záujmu. Mentori sú veľmi priateľskí a vedia poradiť v prípade potreby takisto ako aj školitelia.

Boli sme rozdelení do štyroch tímov a každý tím mal za úlohu vymyslieť vlastný názov, logo, hodnoty a iné. Náš tím sa skladá zo štyroch členov plus pani učiteľky. Voláme sa Brain Group a naším projektom je propagačné video pre SOŠ v Tisovci. Prečo sme sa rozhodli toto video spracovať? Pretože, počas pandémie sa burzy stredných škôl nekonajú. A my chceme dať možnosť budúcim prvákom nahliadnuť sa do našej školy, na naše odbory a ich inšpirovať k výberu niektorých z odborov.

Program Show your talent mi dal nielen nové skúsenosti, v oblasti marketingu, komunikácie či spolupráce v tíme. A taktiež, mi dal množstvo nových informácií ohľadom spätnej väzby, ktorá je, mimochodom, pre prácu v tíme veľmi dôležitá. Nezabudnuteľné zážitky zo školení či online stretnutiach tímov a samozrejme nové kontakty. Program Show your talent odporúčam všetkými desiatimi, každému jednému stredoškolákovi a verím, že to ani jeden neoľutuje.

Autorka blogu: Barbara Švajková

Prečítajte si aj: Ďalší online workshop?
Školili sme sa pre vás, aké to bolo?

Program Show your talent je spoluorganizovaný s pomocou Banskobystrického samosprávneho kraja a Rozvojovou agentúrou BBSK.

Pin It on Pinterest