fbpx

SPŠ J. Murgaša, Banská Bystrica

Na našej škole aktuálne finišuje uplynulý ročník programu Show your talent. Jedinečnú šancu stať sa súčasťou ďalšieho ročníka tohto skvelého programu budeš mať už v októbri 2020. Objavíš svoj talent, získaš svojho mentora, zrealizuješ tímový projekt a získaš skúsenosti, ktoré sú na nezaplatenie.

Kedy sa uskutoční úvodné víkendové školenie?

O termíne budeme informovať začiatok októbra. Účasť na tejto víkendovke je podmienkou pre účasť v programe.

 

Pre koho je program určený?

Pre študentov 1., 2., a 3. ročníka Murgašky. Ale pozor, spomedzi všetkých záujemcov získajú túto príležitosť len 16-ti žiaci.

Do kedy je potrebné sa prihlásiť?

Deadline na prihlášky do nového ročníka zverejníme začiatkom októbra. V prípade tvojho záujmu bude potrebné vyplniť prihlášku, ktorú nájdete tu.

 

Ako budem vedieť, či ste ma vybrali?

Po uzavretí prihlasovania ti následne pošleme mail, v ktorom sa dozvieš či si postúpili do druhého výberového kola. To bude pozostávať z osobného pohovoru, aby sme ťa spoznali a zistili či sa hodíš do nášho programu. Následne ti mailom finálne potvrdíme či si sa dostal do Show your talent.

Koľko je účastnícky poplatok?

29€ na celý program. Skutočná hodnota programu je však oveľa väčšia, predstavuje až 250€ na jedného študenta. Tú však platiť vďaka našim sponzorom nemusíš. Za svojich 29€ získaš 2 víkendové školenia, 4 workshopy, osobného mentora, záverečnú konferenciu aj grant na váš tímový projekt.

Mentori

Predstavujeme ti ľudí, ktorí ti pomôžu na ceste osobného rozvoja

Michal Lačný

Michal Lačný

Kameraman, režisér

Vyštudoval Akadémiu umení v Banskej Bystrici. Už počas štúdia sa venoval dobrovoľníctvu a tvorbe dokumentárnych filmov. Dnes pracuje v produkčnej spoločnosti GD IDENTITY, kde má na starosti kameru, réžiu a strih reklamných videí.

Linda Barborková

Linda Barborková

Kreatívna duša

Študentka stavebnej fakulty STU, ktorá miluje umenie. V Partizánskom organizuje rôzne eventy, je spoluzakladateľkou Fabriky umenia. „Život je jedna veľká párty a ísť je vždy lepší nápad. Týmto sa riadim a doposiaľ som to nikdy neoľutovala.“

Ivan Ľuba

Ivan Ľuba

Projektový manažér

Študoval právo v Kodani pracoval pre veľvyslanectvo a zúčastňoval sa medzinárodných súťaži. Produkčne spolupracoval s TV JOJ. Je súčasťou Echt Creative Community a je projektový manažér Na Orave dobre o.z. 

Lenka Borková

Lenka Borková

Umelec

Študuje grafiku na Akadémii umení v Banskej Bystrici. Venuje sa sociálnej tématike, pomáha ľuďom na okraji spoločnosti, hlavne ľuďom bez domova. Miluje pouličný život, temperament. Má rada dobrodružstvo a umenie.

Peter Kmeť

Peter Kmeť

Motion grafik

Manžel a večný študent. Chodil na SPŠ J. Murgaša, neskôr vyštudoval multimédiá v Žiline. Pracuje ako senior motion grafik v slovenskej firme Pixelfederation (tvorba 2D a 3D animácií). Niekoľko rokov pôsobil ako freelancer, tvoril video projekciu pre live event Godzone tour. Žije v Bratislave.

Nora Bělousovová

Nora Bělousovová

Podpredsedníčka Rady študentov

Študuje odbor Cestovný ruch na UMB, pól roka žila a študovala na Čínskej univerzite DUFE v Daliane. Baví ju stretávať sa s novými ľuďmi, variť a piecť recepty, ku ktorým sa dostala vďaka svojím zahraničným cestám. Momentálne organizuje medzinárodné mládežnícke výmeny a pomáha v projekte Social Impact Academy.

Martin Šajgalík

Martin Šajgalík

Programový riaditeľ

Je absolventom herectva na Akadémii umení, ako moderátor a redaktor zakotvil po škole v Rádiu LUMEN, kde má na starosti redakciu a program. Pôsobil ako animátor v eRku, dnes sa však spolu s manželkou stará najmä o svoje 3 deti. Miluje hudbu a tanec, vo voľnom čase zabáva ľudí ako DJ.

Boris Štanga

Boris Štanga

Videoeditor, grafik

Pochádza z Prievidze, vyštudoval Žilinskú univerzitu a v minulosti pracoval v kreatívnom štúdiu Crea:think studios. Dnes má na starosti strih, videoprodukciu a grafiku v spoločnosti GD IDENTITY. Vo voľnom čase hrá v kapele na basgitare a venuje sa rozvoju mladých ľudí. 

Anna Opinová

Anna Opinová

Fotografka

Fotografka a hlavne samouk vo fotení. Keď  doštudovala ekonomickú univerzitu  vedela, že to nie je jej smer. Postupom času sa fotografia stala jedinečným spôsobom rozprávania, ako vidí tento svet. Neustále sa zdokonaluje a pracuje na sebe, pritom tom nezabúda na dobrodružstvá.  „Každý nový projekt je pre mňa výzvou a príležistosťou ako vdýchnuť do tvorenia nový život.“

Pavol Šiška

Pavol Šiška

Umelecký tesár, manažér firmy

Otec a manžel, krtorý vedie firmu zameranú na dizajn a výrobu zákazkového interiéru, stavbu malých drevodomov.
Je členom správnej rady Cirkevnej ZŠ Jána Krstiteľa, kde aktívne pracuje na príprave projektov a technického zabezpečenia školy. A popri tom všetkom sa vo voľnom čase venuje hraní v kapele a oprave áut.

Kristína Kružicová

Kristína Kružicová

CEO

Žije v Bratislave a venuje sa videoprodukcii, ktorú má vyštudovanú.
Okrem toho je absolventkou Kolégia Antona Neuwirtha, kde  sa rok venovala štúdiu filozofie o dobre, pravde a kráse.
Zaujíma sa o dianie vo svete a rada cestuje,
čo využíva ako predsedníčka KOmisie ZAhraničia v eRku.

Jakub Čaprnka

Jakub Čaprnka

Fotograf

Fotograf pôsobiaci v Bratislave. Veľkú časť jeho práce spolu s manželkou tvorí architektúra, reklamá fotografia, portréty a dokument. V súčasnosti pracujú na projektoch pre cyklofirmu Isadore Apparel, spoločnosť Lunter, a pre mnoho ďalších. Radi cestujú po Slovensku, Poľsku, Taliansku a severských krajinách.

Slavomír Pačuta

Slavomír Pačuta

Riaditeľ, CEO

Vyštudoval Univerzitu Mateja Bela v Banskej Bystrici. Na univerzite založil občianske združenie Outdoor Institute.  Rád pracuje s ľuďmi, miluje šport, prírodu, cestovanie, cudzie jazyky i neustále osobné napredovanie. Rozvíja učebnú metódu „edutainment“, je garantom akreditovaného vzdelávacieho programu v IUVENTE. A riaditeľom STAGEMAN Slovensko.

Dominik Belica

Dominik Belica

Leader, fotograf, kameraman

Fotograf a kameraman na plný uväzok.
Vyštudoval lesnícku fakultu vo Zvolene a stále ho priťahuje divoká príroda, ktorú sa snaží zachytávať prostredníctvom fotky a videa. Dobrodruh, ktorý okrem Slovenskej prírody navštevuje zahraničné krajiny a prináša z nich kvalitný content. Leader tímu ľudí pohybujúcich sa v službe druhým, riaditeľ hudobného festivalu.

 

Boris Višňovský

Boris Višňovský

Špecialista na zlepšovanie procesov

Momentálne pracuje v automobilovom priemysle. Vyštudoval  Žilinskú Univerzitu  a hneď po škole  sa zamestnal. Veľmi rád sleduje okolitý svet, spoznáva nových ľudí a hľadá kreatívne inšpirácie, ktoré môžu naplniť a obohatiť jeho deň.

Zuzana Kohútová

Zuzana Kohútová

Jej príbeh sa dozviete už čoskoro 🙂

Organizátori projektu na tvojej škole

Jaroslav Dodok

Jaroslav Dodok

Koordinátor programu

Prišiel s nápadom vytvoriť rozvojový program Show your talent. Je spoluzakladateľom
OZ TEAM, pracuje ako lektor neformálneho vzdelávania a venuje sa marketingu vo firme Mavio Media.
Jarmila Lipková

Jarmila Lipková

Garant vzdelávania

Pracuje ako riaditeľka CVČ – JUNIOR v Banskej Bystrici, je certifikovanou lektorkou neformálneho vzdelávania a hodnotititeľkou projektov IUVENTA. V Show your talent má na starosti kvalitu vzdelávania.
Jakub Žabka

Jakub Žabka

Fotograf

Študuje na SPŠ J.Murgaša, je dobrovoľníkom oz KOMPAS – centrum rozvoja. V programe Show your talent pomáha realizačnému tímu pri príprave konferencie, s promom programu, propagáciou, tvorbou videa a fotodokumentácou.
Dávid Maslen

Dávid Maslen

Marketingový manažér

Študent, dobrovoľník a dobrodruh. Popri štúdiu na vysokej škole pracuje pre firmu, ktorá sa venuje marketingu a kreatíve.  Stíha sa venovať dobrovoľníctvu niekoľko krát do roka a nezabúda ani na vysokohorskú turistiku. Rád sa venuje rodine a priateľom.

Martina Kalčoková

Martina Kalčoková

Koordinátorka učiteľov

Na škole pracuje ako učiteľka etickej výchovy, školská psychologička, výchovná poradkyňa a koordinátorka prevencie. Svoju prácu miluje, pretože vidí zmysel práce s mladými ľuďmi a verí v ich potenciál zlepšovať svet.

Lucia Búryová

Lucia Búryová

Garant školy

Jej príbeh čoskoro zverejníme

Jozef Prokein

Jozef Prokein

Event koordinátor

Študent Strednej priemyselnej školy Jozefa Murgaša, zaoberá sa fotografovaním a videotvorbou, do projektu  sa zapojil z dôvodu poznania nových veci a získania ďalších nových skúseností ohľadne tvorenia a realizovania projektov.

Andrej Mackov

Andrej Mackov

Koordinátor študentov

Študuje multimédiá na SPŠ J. Murgaša. Andrej sa zaujíma o sledovanie seriálov, má rád dobrú hudbu a je fanúšikom basketbalu a tenisu.
Veľmi rád študuje históriu a dejiny. Venuje sa priateľom, keď má čas chodí do prírody.

 

Samuel Bobál

Samuel Bobál

Komunikačný manažér

Samuel sa venuje  hlavne umeniu, maľovaniu, spevu a poézii. Dá sa o ňom povedať, že má umeleckú dušu, ktorá rada tvorí nové veci. Medzi Samuelove záľuby patrí história,
z ktorej často čerpá inšpiráciu a dobrá gastronómia.

 

Chcel by si sa pridať do tímu? Napíš nám na Facebook, Instagram alebo pošli mail na: info@showyourtalent.sk

Ak ťa zaujíma, kto stojí za celým projektom, dozvieš sa to tu – realizátori projektu

Blog

Ako prebieha taký rok v programe Show Your Talent?

Ako prebieha taký rok v programe Show Your Talent?

Aký bol rok v našom programe? A ako sa zvyčajne cítia účastníci nášho programu? Veľmi nás zaujímajú tieto otázky. A práve kvôli tomu nám Nina Čunderlíková, ktorá je študentkou SPŠ J. Murgaša poskytla rozšírené odpovede na naše otázky. Nina, ideš! Do...

Toto môžeš zažiť aj TY!

Toto môžeš zažiť aj TY!

Máme za sebou druhú víkendovku Strednej priemyselnej školy Jozefa Murgaša. Aké boli pocity  študentov a čo všetko robili počas víkendovky? Pohľad na celé školenie vám prináša Andrej Mackov. Po mesiacoch dištančného vzdelávania, počas ktorých sme komunikovali len...

Aj Murgašáci ukazujú svoj talent!

Aj Murgašáci ukazujú svoj talent!

Po time-oute spôsobenom karanténou sa do práce na svojich projektoch pustili študenti Strednej priemyselnej školy Jozefa Murgaška v Banskej Bystrici. Plán majú už všetci jasne stanovený, ostáva im len ťahať za jeden povraz a svoje projekty dotiahnuť do dokonalosti....

Galéria: úvodné prezentácie

Partneri projektu na tvojej škole

Program sa realizuje s finačnou podporou BBSK a Rozvojovej agentúry BBSK. 

Rozvojová agentúra BBSK, n.o

Rozvojová agentúra BBSK, n.o

Banskobystrický samosprávny kraj

Banskobystrický samosprávny kraj

bbsk.sk

Program sa realizuje pod záštitou predsedu BBSK, Ing. Jána Luntera.

Bystrica SITY

Bystrica SITY

Rada mládeže Banskobystrického kraja

Rada mládeže Banskobystrického kraja

Agentúra Profivia

Agentúra Profivia

Partneri

Organizácie, ktoré podporujú tento projekt

SLÁVIK & STELL

SLÁVIK & STELL

Forbes

Forbes

Martinus

Martinus

Wocabee

Wocabee

Pin It on Pinterest